Monday, 6 April 2015

Baby Baru

Assalammualaikum



Moga iman dan kesihatan dalam keadaan baik.




yeah!

hampir sebulan sudah praktikal di bahagian pengurusan halal jais.



alhamdulillah semua baik baik sahaja. cuma penat sedikit lah. perkara biasa. audit ditengah malam. balik kerja petang. malam audit sampai 3am. siang keluar kerja lepas subuh. mata tak ada lah lebam mana. sebab curi curi tidoqqqq bila masuk opis huahua.



nak cerita sikit je. sebab tengah curi masa nak hapdet blog yang kian terbiar.


secara ringkasnya,




aku jumpa kawan yang gila sekepala dengan aku. senang la nak ajak sana sini. travel buang duit cuci mata. kahkah


astaghfirullah.


cuci mata melihat alam Allah.



pangkor, gunung kutu, stadium shah alam bola live and krabi in our list.
setakat ni, baru broga dan butik shah alam settledown.


jadi memang busy la sepanjang praktikal ni sebab kami akan curi masa nak  jelajah semua ini.



ini beberapa keping gambar berbroga minggu lepas.



aku pergi dengan beberapa budak UMS. bebudak sabah. kawan uitm semua berterabur praktikal jejauh. haha



broga dah lain. angin makin kencang. the most lawak bila aku tengah berdiri atas bukit lapang tu, angin kencang membawa debu menolak badan aku sikit. bukan bermakna aku kurus kahkah cuma angin serius kuat masa tu.


bebudak ni tak semua aku boleh ajak ke KK next year. aku dok daki broga tunggu sejam, baru la 3 orang tu sampai atas. siap tidur kat lereng bukit. hahaha senget gila.



oh ya. baby baru.

aku ada buat blog baru. untuk post puisi puisi dan luahan hati kahkahkah muntah lah. tapi yang tu memang rahsia. jadi blog ni mungkin akan terbengkalai sedikit. tapi benda happy happy moment dengan kengkawan memang aku post kat sini je la.

jadi tak de la luahan hati sedih sedih lagi kat sini lepas ni.















aci tak kalau aku story pasal praktikal ni bila dah habis intern hujung bulan 6 nanti?


aci la kan.


>_<


ayah nak pi umrah 15.4.2015 nanti.
bestlah. ada orang sponsor.

nak hantar ayah ke airport. tapi dia pergi dengan imam masjid lain.
ok la tu. moga semuanya dipermudahkan.



susah nak jaga title anak imam. buat buruk sikit je dah ada orang lapor. *sigh*





p/s: thanks wira for that song. that man really deserve my penumbuk kan. aku dah okay. sehari je. kahkah



babai.

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email