Saturday, 4 May 2013

selamat hari ulangtahun kelahiran 21.

assalammualaikum.

macam mana ni.

besday kawan saya 3 mei la . 3 / 5 / 1992.

hari tu stay up malam update blog sbb nak wish tapi tak tahan kepenatan bermain pingpong lantas tertidur.

hari ni 5 mei.

saya dah terlepas nak wish kat dia.

nanti kalau wish sekarang macam dah terlambat. :(

dia sedar tak ?

tak pelah. wish dekat blog jela. dia pun bukannya baca pun. ha ha ha.

Kawan saya tu sekarang tengah exam. Harap semua dapat doakan dia dan kawan kawannya yang lain agar dipermudahkan menjawab soalan.

Moga umur 21 membawa hidupnya kepada sinar kehidupan yang bahagia. lebih bahagia. dan extra bahagia. Moga Allah melindungimu selalu. :)

im being irresponsible. yeah.

kawan saya ni budak yang sangat baik. jika diletak sebelah saya, umpama ermmm ermmm

mungkin umpama pokok kertas dan pokok bunga raya sebab beza tinggi tak de lah ketara ( HA HA ).
tapi dia umpama bunga yang mekar. Saya bunga yang tidak lawa.

apa apa pun, saya berharap hubungan persahabatan ini kekal selamanya. Dalam doa sepanjang masa.
itu yang penting.


wahai kawan saya ,




When u feel burden , 



EVEN, 





WHAT i hope is only you can find your happiness one day .



sorry for being such a bad friend. Hope you will forgive for all my wrongdoings before. 

HAPPY 21.

May Allah ease your way.

keep smile and take care.


No comments:

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email