Monday, 5 September 2011

poof.

tak sangka.

aku deactive facebook.

kali kedua.

aku pun tak dapat agak bila aku akan reactive balik fb aku.

aku rindu ngan twitter aku. tapi aku da tak suka ngan FB aku. ooo. *sekali kalau aku da reactive, sume org aku stalk kottt. haha.

biarlah. aku masih ada blog untuk aku menaip n luahkan apa yg aku rasa.

aku masih ada tumblr (tumblr org lain) untuk aku lawat.

Tumblr mbuat hidup aku lebih bermakna.hak hak.

Tumblr bole rawat hati aku ketika aku sedih. n bole hiburkan aku ketika aku stresss.

HAHA. Mr.K yg rekemen. dan. . . aku setuju ngan dia. :) :)

ok. aku rasa mood nak update tentang love ewww ewww masih ada. andai hati dan tangan ingin menaip, apa salahnya kan. *______*

poyo je aku ni. ahaxxxx :)

those gurllzzzz. jgn lupa puasa ganti eh. heee ;0

Aku rasa aku makin sensitifff. dulu aku tak pernah sensitifff. aku da berubah ke?
 aku rasa aku da berubah kpd fikiran yg lebih matang. tak nk jadi budak budak lg. *susah nak percaya kat diri sndiri* hakikat yg amat pedihh. adioos

2 comments:

Aliyah Al~Istiqamah said...

alhamdulillah,umat islam sedang menanti kematangan anda

saya matang,saya ok ^^

Lela S said...

ooo. berat nya rasa bahu.

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email