Friday, 2 September 2011

. . .

.
.
.
OMG. aku terkejuttt tgok baju raya kita sama kaler. 1 pasang warna hijauuu. 1 pasang lagi oren  + coklatt. HAHA.

Rindu wehh kat kauuu.

tak apalah. yang penting aku tengok kau bahagia sekaranggg. Better than kau yg aku pernah kenal dulu.

doakan aku. doakan aku pun bahagia bersama rakan rakan aku.

walaupun kita tak pernah bersua setelah beberapa tahun, tak pernah berkata kata . . cukuplah sekadarr ingatan.

 di dalam doa.

ukhuwah fillah. :)



thanxxx pernah bagi aku rasa dihargai. thanx. sepanjang aku kenaL kau, aku lebihh faham tentang kehidupan sebenarr kt dunia ni.

sekarang aku akan survive better. pengalaman mengajar erti hidupp. dan aku tahu. kau pun macam tu gak. kau lebih faham macam mana nak dapatkan kebahagiaan.

alhamdulillah. aku hepi tgok kauu hepi.
*kadang kadang aku teringin nak tengok kau dpn mata walaupun dalam jarak 50meter.





Aku tak kan sesekali menyesal atas apa yg berlaku. itu semua kehendak Allah. Perancangan Dia adalah sebaik baik perancangan. and now, we survive our life better than before. and happy with our journey we have taken.

aku tak tahu nak guna bahasa apa untuk gelarr diri kau dan aku. aku kau? saya awak? ana enta? lela kamu?

Biarlah masa yang menjadi penawar.

6tahun. aku pendam.

Aku serah hati aku pada Allah. ye. itu yg lebihh utama.

ma fil qalbi, ngoirullah.

Allah yg bagi perasaan ni wujud. aku kena jaga hati aku betul betul. terima kasih Ya Allah. moga hati ini sentiasa terjaga.

amiiin.

No comments:

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email