Wednesday, 29 June 2011

istikharah cinta

Lately ni. aku layan lagu daripada indon. Best-best.
hape?
Best woo.

banyak. tapi satu je yang aku berminat nak letak kat sini. ^ ^














Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh do'a

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukmu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

diistikharah cinta..

Album : Istikharah Cinta
Munsyid : Sigma
http://liriknasyid.com


see. Kalau susah, minta je kat Allah kita nak apa. kalau kita blurr eh, kalau kita tak tahu mana satu pilihan terbaik, buatlah istikharah sebagai jalan penyelesaian yang terbaik.

istikharah dlm mencari pasangan hidup. ye. tu mesti.

tapi, akhir-akhir ni aku sentiasa ragu-ragu mengenai calon suami   kos yang aku ambil sekarang.

eh, maksud aku, aku ragu-ragu sama ada nak ambil Fast track atau tak. Moga jalan terbaik yang akan aku ambil nanti agar tak menyesal dikemudian hari. wowo.

kalau saya buat istikharah, awak pun kena buat istikaharah. kalau awak dpt petunjuk sayalah orangnya, tak payahla saya nak buat istikharah dah. saya buat sujud syukur tros. HAHA. sila abaikan. *__*


setelah berfikir (tanpa buat istikharah), aku pun da ade logo link untuk blog aku. HAHA. serius. tetibe nak buat.



ye, aku tau. buruk. Jadi, tengok je. jangan cakap pape. o__0


maher zain da keluarkan lagu terbaru dia. tajuk - I BELIEVE -
husband aku tu nyanyi dengan irfan makki.
lagu dia BEST woo. tak tipu punya. 
meaningfuL!
dalam lagu tu, suami aku ade pakai baju wna hijau . 
dan pemakaiannya sempoi. nampak hensem sangat.
kih kih. aku dengar tros download lagu tu. ok. 
tapi bak kata mak aku : jangan 24 jam sumbat telinga dengan lagu walaupun lagu tu lagu baik-baik. *sebab mak aku tak nak aku jadi pekak. lgpun mmg betul, nanti telinga (pendengaran) cepat rosak.  (^^)v dan ade maksud yg lain gak. ngeh ngeh.













3 comments:

Wira Azhar said...

YUp..
Istikharah Cinta..Layan Owh

iqin othman said...

suami. erk?

Lela S said...

maher zain je. :)

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email