Saturday, 7 May 2011

pesta buku

weee~

PENAT! =,="

yela...ari tu abeh exam 30apr. ptg tu gak bgegas balik rumah.hik3. sbb esoknye (1 MEI) aku tak saba nk g pwtc...pesta buku. ye. seperti yg semua org tau. hiii...

fine. bru setahun lebih kot aku dok kt pilah,tp da lupa camne nk g pwtc.ngok ngek. nk cari stesen masjid jamek pn tsalah...HAHA.

watever.lpas tu jumpa gak. dan akhirnya sampai la kt pwtc...hehe. ye.

kami berempat-amal,nazu,pain n aku. mggondol n mborong buku2 di pwtc tanpa mgenal erti penat lelah tak de jemu dan tak mngenal erti penat. hik3.

serbu gerai booth karangkraf...
heee...pain dia bolot semua buku RAMLI SARIP  Ramli Awang Murshid. hebat2x.
aku? ye.aku ade beli sebuah novel kt situ. fine. cite yg aku beli tu tak best. aku baru je abes baca. tjoknya- yang mana satu.

tp tujuan utama kami ke situ adalah mncari novel tbaru HLOVATE. - contengan jalanan. kitorg redah banyak kawasan semata2 mncari booth jemari seni. tp, tak jumpa. hati mase tu rasa nk  nanges  bkecai tak jumpa booth dorg.susah wo. pusing2 dekat complete la kalau nk tawaf buat haji. last2x kitorg keluar n tnye seorg abang yang hensem  pekerja kt situ. hik3. lpas tu jumpa dah! nampak buku tu, tros ambil!
haaa...kt sini, nazu plak gondol semua novel HLOVATE.ish3... gila kentang ah. hihi...xpe,aku bole pinjam lpas tu.bagus.

BEST! BEST! BEST! da abes baca dah novel contengan jalanan tu...hik3.

bla, bla,bla...... lpas tu kitorg jenjalan kt THE MALL.

lpas tu msok blek PWTC. lpas tu balik. waahh~ pjalanan yg memenatkan n mggembirakan..!

p/s: KTM mse tu pnuh...sesak wo! sumpah aku malu diri thuyug hayang kt dlm ktm. fine. diri aku x stabil.


best wo! sape nk pinjam boleh~



mula2 di perjalanan


kt sini,amal kne langgar dgn lelaki.sabo ye. dia pn klam kabut tuh.



kih3..di booth karangkraf..


nazuwa,pain n amal.

No comments:

pisang lambat berbuah

There was an error in this gadget

Follow by Email